Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging is voor sommige een luxe, maar voor iedereen wel eens een noodzaak. Geef je huid en je  gelaat een boost met een heerlijke facial die volledig aangepast wordt aan jouw huidtype. Is dit de eerste keer bij Me'Skin? Dan zal ik je verwennen met een Discovery & Relax gelaatsverzorging! Bij deze behandeling ontdekken wij samen wat jouw huidtype precies is, en hoe je deze het best verzorgt. 

Huidanalyse: 40 euro 

Wil jij meer weten over jouw huid en wat er allemaal onderhuids aan het afspelen is? Dan is dit een perfect behandeling voor jou. Bij aankoop van producten is de huidanalyse gratis.

Discovery & Relax Treatment: (120 min) 120 euro 

Huidanalyse + aangepaste gelaatsbehandeling.

Winter Retreat Facial: 84 euro                                                                                                                            

De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de grauwe/doffe huid, een droge huid en huid met neiging tot verslapping en gebrek aan huidelasticiteit.

Probiotic Purifying Facial: 84 euro 

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gecombineerde tot vette huid, (actieve) acne en acnegevoelige huid, verwijde poriën, de huid in disbalans en met onzuiverheden.

Calm & Clear Facial: 84 euro 

Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet een te intensieve behandeling? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de acnegevoelige en droge huid.

Brighten Up Facial: 84 euro 

Wil je die felbegeerde IMAGE Skincare glow? Dan is deze luxe facial precies wat je huid wilt. Een heldere uitstraling en natural glow is namelijk iets wat je al na één keer ziet. Hierdoor is het de perfecte behandeling vlak voor speciale gelegenheden. Helpt de huid te egaliseren, hydrateren en vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes. Door de milde ingrediënten is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen.

Antioxidant Anti-aging Facial: 84 euro 

Heb je last van een gevoelige, geïrriteerde en droge huid? Dan is deze anti-aging behandeling geschikt voor jou. Het bevat hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen die zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals uv-straling

Deluxe Contouring Facial: 105 euro 

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Deluxe Contouring Facial. De combinatie van plantstam-cellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.

Stem Cell Facial: 84 euro 

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast vermindert het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.

Ormedic Restoring Facial: 84 euro 

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen.