Huidverbetering

Huidanalyse : 40 euro 

Wil jij meer weten over jouw huid en wat er allemaal onderhuids aan het afspelen is? Dan is dit een perfect behandeling voor jou. Bij aankoop van producten is de huidanalyse gratis.

Discovery & Relax Treatment : (120 min) 110 euro 

Huidanalyse + aangepaste gelaatsbehandeling.

Chemische Peels: 75-85 euro 

Wat zijn chemische peelings en hoe werken ze? Chemische peelings zijn huidverzorgingsbehandelingen waarbij een gecontroleerde chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste lagen van de huid te exfoliëren. Dit proces verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en bevordert de groei van gezondere, jonger uitziende huidcellen.

  • Verbeterde huidtextuur en gladheid
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Vervaagde pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Verminderde acne en acne littekens
  • Een egalere teint en stralende huidskleur

Microneedling: 90 euro 

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlak intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.